1. Home
  2. Geschiedenis
  3. De Zaal
  4. Het Café
  5. Verhuur
  6. Vaste Huurders
  7. Contact

Phoenix Apeldoorn


Phoenix Apeldoorn, vereniging voor internationale dans, zang en muziek biedt de mogelijkheid tot dansen voor kleuters, kinderen, tieners, jongeren en volwassenen. Naast het dansen is er een mogelijkheid om bij Phoenix Vocaal te zingen.

Het dansprogramma is gevarieerd en aangepast aan het tempo en niveau van elke groep. Zo zijn in het programma voor kleuters dans en spel nauw met elkaar verbonden. Bij jongeren ligt het accent op variatie in dansstijlen en een vlot tempo. De vijftigplussers vormen een hechte groep en het dansensemble studeert choreografieƫn in om op diverse podia uit te voeren.

Biodanza


Biodanza is dansen in het leven. Het is een systeem voor menselijke ontwikkeling dat in de jaren zestig gecreƫerd werd door Rolando Toro Araneda uit Zuid Amerika. Biodanza gebruikt muziek,beweging, expressie en een gevoel van saamhorigheid om onze potenties wakker te maken. Biodanza danst op de vrijdagochtend.
Dans en zo


DANS&zo is een dansschool waar je terecht kunt voor diverse danslessen, een workshop of vrijgezellen- of kinderfeestje. Wij staan voor Plezier,aandacht,passie en ontwikkeling! Op de maandagmiddag bieden wij Jazz,Street & Hiphop 6-10 jaar,Street & Hiphop 9-13 jaar en Selectiegroep 9-14 jaar. Op dinsdagmiddag Jazz &streetdance 9-13 jaar,Clip Dance 12-16 en 14-20 jaar en dinsdagavond Flamenco 18+/volw.